Werken vanuit je persoonlijke kracht

Coaching

Annette als coach is betrouwbaar, weet de juiste snaar te raken, begrijpt mij en de business. Dankzij haar heb ik beter inzicht gekregen in mijn talenten en werk nu veel effectiever dan voorheen.

Mijn visie op coaching laat het het makkelijkst omschrijven als: het inspireren van mensen om in hun kracht te komen. Ik wil graag bewerkstelligen dat coachees zich kunnen ontwikkelen opdat zij effectief functioneren zowel privé als zakelijk. Immers mensen herbergen vele talenten/kwaliteiten waarbij er maar enkelen tot wasdom komen. Samen kunnen wij de de latent aanwezige talenten zichtbaar maken en ontwikkelen (missie).

Primair richt ik mij op werkgerelateerd coachen; dit heeft een tweeledig effect:

  • Talenten beter benutten
  • Resultaten voor het bedrijf

Het is komen vast te staan dat werkgerelateerd coachen een positief effect heeft op skill-based en prestatie uitkomsten. Het heeft een stimulerend effect, wat direct kan worden toegepast op de werkvloer. Vanuit mijn werkwijze waarbij de leidinggevende nadrukkelijk betrokken wordt in het proces, straalt deze vorm van coaching af op de wijze van leiderschap en aansturing binnen de organisatie. Toepasbaar bij organisatie veranderingen, conflicthantering en doorgroei naar de volgende loopbaanstap.

Het effect van de coaching heeft een directe invloed op de resultaten van het bedrijf.

Mijn coaching stijl laat zich omschrijven als persoonlijk, vertrouwelijk, resultaatgericht en betrokken. Face to face of via blended coaching. Waar ik bij de laatste methode de video (skype) de meest aangewezen vorm vind. Het is een goed middel bij grote geografische afstanden en wanneer ad hoc ondersteuning direct noodzakelijk is.

Workshops coaching

Een workshop leent zich bij uitstek prima voor het vertrouwd worden met de voordelen en methodes van coaching. Reflectie op resultaten, leiderschap, coaching en organisatie invloed komen hierin aan de orde. Meer informatie bij Portfolio & Tarieven.

Doelgroepen

Er kan worden gecoacht per individu of per team/groep. Mijn cliënten laten zich het best omschrijven als executives in het hoger management, hun direct reports, evenals de middenkader groep. Afhankelijk van hun coaching vragen wordt de behandel methode aangepast.

De organisaties waar ik mijn cliënten aantref, bevinden zich in o.a. retail, zakelijke dienstverlening, lokale overheid en consumer goods.