Werken vanuit je persoonlijke kracht

Wie ben ik?

Vele jaren ben ik werkzaam geweest in leidinggevende functies (middenkader en executive level) in uiteenlopende branches. O.a. retail, consumer goods, overheid en zakelijke dienstverlening. Functies in sales management, communicatie, P&O, training en ontwikkeling. In 2009 heb ik een HBO+ opleiding Psychologie gevolgd, waaraan ik in 2009 professional coaching heb kunnen toevoegen (als HBO+ Post Bachelor aanvulling). Sinds 2010 ben ik werkzaam als coach, sinds september 2015 als zelfstandig ondernemer. Ik coach in verschillende talen.

Mijn ervaringen in het bedrijfsleven hebben mij, samen met mijn levenservaring, gevormd tot een empathisch gesprekspartner. Rode draad is mijn passie voor mensen en wat hen beweegt. Het ontwikkelen van mensen beschouw ik als een levensvervulling. Het belang van de ander staat voor mij voorop.

 

Hoe kennen anderen mij?

Goed luisteraar, empathisch, sterke focus op mensen, betrouwbaar, discreet, resultaatbewust, doorzetter, organisatie talent, ambitieus, gedreven en loyaal. "Aanjager van veranderingen", kwaliteitsbewust, creatief, commercieel, enthousiast, ervaren in het commercieel vertalen van doelstellingen, zeer ervaren leidinggevende, HR georiënteerd, klantenservice, communicatieve vaardigheden in alle facetten.